Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs2/44/benkkufi/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/classes/class.km.autoupdate.v3.php on line 73
Teesit - Ben ZyskowiczBen Zyskowicz

Teesit

Suomen ja koko Euroopan tilanne on taloudellisesti ja turvallisuuspoliittisesti vaikea. Nykytilanne suorastaan vaatii kokeneita ja osaavia ihmisiä eduskuntaan. Kansanedustaja ja juristi Ben Zyskowicz on vastaus tähän tarpeeseen. Hän on pitkäaikainen kansanedustaja, eduskunnan pankkivaltuuston puheenjohtaja ja ulkoasiainvaliokunnan jäsen.

Ben Zyskowiczin mielestä seuraavat teemat ovat nyt tärkeitä:

 

Työnteon tulee aina olla kannattavaa

Suomen talous on saatava uuteen nousuun vahvistamalla yrittäjyyden ja työnteon edellytyksiä. On alennettava työllistämisen kynnystä, edistettävä paikallista sopimista ja kevennettävä ansiotulojen verotusta.

Työnteon tulee aina kannattaa. Lisäksi on pyrittävä siihen, että työikäisille ja työkykyisille pitkään työttöminä olleille ihmisille tarjotaan osallistumista merkitykselliseen tekemiseen (ns. vastikkeellinen sosiaaliturva).

Benin eduskuntapuheita:
Työnteon tulee kannattaa
| Yrittäjyyttä edistettävä | Sosiaaliturva vastikkeelliseksi

 

On rohkeiden päätösten aika

Emme voi kansakuntana jatkaa elämistä tulevien sukupolvien kustannuksella. Poliitikkojen on rohkeasti ja rehellisesti kerrottava kansalaisille, mistä aikovat säästää. Säästötalkoiden on koskettava kaikkia, myös poliittista ja taloudellista eliittiä.

Asioista sopiminen laaja-alaisella yhteistyöllä työelämässä ja politiikassa on myönteinen asia. Päätöksentekijöiden on kuitenkin osoitettava näkemyksellisyyttä ja viime kädessä johtajuutta, jotta syntyy tuloksia ja tehdään niitä uudistuksia, joita Suomen menestys välttämättä vaatii.

Benin eduskuntapuheita:
Säästöt välttämättömiä

 

Venäjä, Venäjä, Venäjä ja Kreikka

Venäjän toimintaa Krimillä ja Itä-Ukrainassa ei voi hyväksyä. Ei millään tekosyyllä. On Suomenkin etu, että Venäjä tietää, että se joutuu aina maksamaan poliittista ja taloudellista hintaa aggressioistaan naapurimaitaan kohtaan.

Kreikan perusongelma on se, että kreikkalaiset ovat eläneet yli varojensa. Syöneet enemmän kuin ovat tienanneet. Kreikan on pidettävä kiinni sopimuksistaan. Ei ole suomalaisten veronmaksajien asia maksaa Kreikan velkoja.

Benin eduskuntapuheita:
Kreikan vastattava veloistaan | Putin, Stalin ja Hitler


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/44/benkkufi/public_html/wp-content/plugins/slickquiz/php/slickquiz-front.php on line 59